Kuoreksenniemi_logo   FINENG | LehdistöKäyttöehdot
- - -
Huvilamallit Eteläranta Koskelo Taiga .
- - . - - . - -

Mykistävän tyylikäs Koskelo

Yksikerroksinen, studiomainen huvila on laatutietoisen designiä rakastavan valinta. Omakotitasoisesti varustettu huvila sopii myös ympärivuotiseen asumiseen.
-

 

Kaikki valmistuneet Koskelo-huvilat on myyty.

 

. Huvila Koskelo

 

- -

 

Ulkoasultaan ja muodoiltaan hyvin moderniin huvilaan pehmeyttä tuo luonnonmukainen väritys. Ulkovuorauksessa harmaaksi petsatun kuusen rinnalle tuotu lämmin oranssi sävy seinien säleikössä ja yksityiskohdissa keventää ilmettä.

Sisätiloissa avara olohuone ruokailutiloineen on kodin sydän, jonka ympärille toiminta kietoutuu. Olohuoneen ikkunaseinät tuovat luonnon lähes sisään asti, ja huvilaa kiertävä terassi tuo mukavaa lisätilaa oleskeluun.

Kolme makuuhuonetta takaavat oman rauhan isommallekin perheelle tai porukalle. Kätevän kokoinen keittiö nousee pari porrasaskelmaa olohuonetta ylemmäs, ja ruokaa laittaessa eteen avautuu kaunis näkymä ulos. Huvilassa on lisäksi avarat pukuhuonetilat, kaksi wc:tä ja kylpyhuone. Saunan löylyistä voi nauttia upean panorama-maiseman luodessa tunnelmaa – ja välillä voi pulahtaa terassilla sijaitsevan lämmitettävän kylpytynnyrin syleilyyn.

. - -

 

Koskelo
-

Huoneistoala 91 m2
Kerrosala 100 m2
Tontin koko 540–816 m2, tontista riippuen
4 h + k + s + terassi

Varustetaso
-
Käytetyt materiaalit
-
Galleria
-
Artikkeli:
Skandinaavinen huvila Saimaalla
-

Huvila Koskelo, pohjapiirros

* Huviloiden tiedot esitetään sellaisenaan eikä Kuoreksenniemi Oy vastaa sivujen sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta. Kuoreksenniemi Oy pidättää oikeuden muutoksiin.