Kuoreksenniemi_logo   FINENG | LehdistöKäyttöehdot
- - -
Kohde-esittelyt Varaustiedustelut Vuokrausehdot .
- - . - - . - -

Kuoreksenniemi Oy:n huviloiden ja loma-asuntojen varaus- ja vuokrausehdot

Kuoreksenniemi Oy noudattaa välittämiensä huviloiden ja loma-asuntojen varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja:

.

.

.

.

.

.

.

Sopimuksen kohde

Vuokrausehdot koskevat Puumalan kunnan Kuoreksenniemen alueella osoitteessa Kuoreksenniementie 79 sijaitsevan huvilan/ loma-asunnon vuokraamisesta asumis- ja/tai virkistyskäyttöön.

Varaaminen ja maksu

Varaus on vahvistettu, kun Asiakas on saanut Kuoreksenniemen kirjallisen ilmoituksen varauksen vahvistamisesta. Samalla, kun Kuoreksenniemi toimittaa varausvahvistuksen, se lähettää Asiakkaalle laskun maksua varten. Suoritus maksetaan viimeistään 14 päivän kuluessa tilauksesta. Varausvahvistuksen yhteydessä lähetetään myös kulkuohjeet sekä ohjeet avaintenhakua varten. Asiakkaan on esitettävä kuitti suoritetusta maksusta avaintenluovuttajalle.

Peruutus

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto on tullut Kuoreksenniemelle. Varauksen peruuttamisesta pidätetään 29 € ja toimistokulut 10 €/varaus, mikäli varaus peruutetaan ennen laskun eräpäivää. Mikäli Asiakas peruuttaa varauksen laskun maksamisen tai eräpäivän jälkeen viimeistään kaksi kuukautta ennen vuokra-ajan alkua, veloitetaan 50 % vuokrasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kuukautta ennen vuokrakautta, on Kuoreksenniemellä oikeus veloittaa koko vuokra (100 %).

Mikäli peruutus johtuu Asiakkaan tai hänen lähiomaisensa äkillisestä sairastumisesta, onnettomuudesta tai kuolemantapauksesta palautetaan hänelle maksettu vuokra vähennettynä 29 € peruutus- ja 10 € toimistomaksu. Peruutuksesta on toimitettava lääkärintodistus Kuoreksenniemelle. Peruutus on tehtävä ennen varausajan alkua.

Mikäli Asiakas muuttaa lomakohdetta tai ajankohtaa, pidetään sitä aikaisemman tilauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

Kuoreksenniemen oikeus perua varaus

Mikäki kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure), voi Kuoreksenniemi perua varauksen, jolloin asiakkaalle pyritään tarjoamaan vastaavanlainen majoitus. Ellei asiakas hyväksy uutta kohdetta, on hänellä oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Saapuminen ja oleskelu lomakohteessa

Asiakkaan on ilmoitettava arvioitu saapumisaikansa kohteen avaintenluovuttajalle, eli Kuoreksenniemen palvelu-/infopisteeseen, 2 vrk ennen varauksen alkua. Majoituskohde on asiakkaan käytössä tulopäivänä viimeistään klo 16.00 ja lähtöpäivään klo 12.00 asti. Avaimet luovutetaan palvelu-/infopisteestä ja palautetaan vuokrakauden jälkeen palvelu-/infopisteeseen. Kadonneesta avaimesta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Majoituskohteen vuokraan sisältyvät (ellei varausta tehtäessä osapuolten välillä toisin sovita) avainpalvelu ja opastus, vuodevaatteet, polttopuut, perusastiasto, wc- ja talouspaperien toimittaminen kohteeseen ja kohteen lämmitys, valaistus. Loppusiivouksen tulee sisältää vähintään seuraavat asiat: roskien vienti, astioiden puhdistus ja astianpesukoneen tyhjennys, lian ja tahrojen poisto sekä tavaroiden paikoilleen vienti. Loma-asunto edellytetään palautettavan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja varusteet paikoillaan ja ehjinä. Mikäli loppusiivousta ei ole suoritettu, Kuoreksenniemellä, tai sen puolesta toimivalla, on oikeus periä siivousmaksu 115 €. Loppusiivouksen voi myös tilata etukäteen Kuoreksenniemeltä, jolloin se on huomattavasti edullisempi 95 €. Siivouksen voi myös tilata paikan päältä palvelu-/infopisteestä.

Vahinkojen korvaukset

Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan kohteen omistajalle ilman viivytystä.

Henkilömäärä

Majoitusta käyttävien henkilömäärä on ilmoitettava varausta tehtäessä. Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä kohteessa on vuoteita tai Kuoreksenniemen sopimuksen perusteella tuomia lisävuoteita. Ylimääräisistä henkilöistä peritään 135 € lisämaksu. Teltan ja asuntovaunun käyttö majoituskohteen tontilla on kielletty ilman Kuoreksenniemen tai kohteen muun omistajan lupaa.

Tupakointi, lemmikkieläimet ja löytötavarat

Lemmikkieläinten tuominen sisätiloihin on kielletty. Tupakointi on sallittu ainoastaan loma-asuntojen ulkopuolella siihen varatulla paikalla. Löytötavaroita säilytetään kuusi kuukautta, ja niitä voi noutaa palvelu-/infopisteestä veloituksetta. Löytötavaroiden lähetyksestä veloitetaan todellisten kulujen mukaan ja siihen lisätään 40 € käsittelymaksu.

Valitukset

Majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on osoitettava välittömästi loman aikana Kuoreksenniemelle. Mikäli asiaan ei saada korjausta, valitus on tehtävä kirjallisesti Kuoreksenniemelle 7 vrk:n kuluessa vuokrauksen päättymisestä. Jos asiakas ja Kuoreksenniemi eivät pääse yhteisymmärrykseen, asiakas voi saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. Kuoreksenniemi ei vastaa tämän julkaisemisen jälkeen ilmaantuneista Kuoreksenniemestä riippumattomista muutoksista.