Kuoreksenniemi_logo   FINENG | LehdistöKäyttöehdot
- - -
Huvilamallit Eteläranta Koskelo Taiga .
- - . - - . - -

Avaraa viihtyisyyttä –
Taiga

Kaksikerroksinen Finndomon suunnittelema vapaa-ajan asunto on kuin toinen koti. Täysin omakotitasoisesti varustettu huvila henkii skandinaavista designia ja yksinkertaista tyylikkyyttä.

 

Kaikki valmistuneet Taiga-huvilat on myyty.

 

. Huvila Taiga

 

 

- -

 

 

Suuret ikkunat tekevät huvilasta hyvin valoisan. Laadukkaat materiaalit, hiotut yksityiskohdat ja hyvä varustus viimeistelevät tämän Artek-henkisen asunnon tyylikkyyden. Valko-harmaa väritys muodostaa yhdessä vaalean koivuparketin kanssa näyttävän kokonaisuuden. Perusväritykseen on helppo luoda tunnelmaltaan hyvin erihenkisiä sisustuksia.

Finndomon huvila sopii avaroine tiloineen suuremmallekin perheelle tai ryhmälle; tilavia makuuhuoneita on kolme ja säilytystilaa on paljon. Alakerrassa suuri olohuone / ruokailutila ja innokkaammallekin kokille tarpeeksi tilava tupakeittiö muodostavat kodin keskipisteen. Alakerrassa sijaitsevat myös kylpyhuone ja sauna, wc, kodinhoitohuone sekä yksi makuuhuone. Ulkosalla olohuonetta jatkaa terassi, jossa mielellään juo vaikka aamukahvit järven sinen siintäessä aivan silmien alla. Eteisestä portaat johdattavat valoisaan yläkertaan, jossa kaksi makuuhuonetta, wc sekä vaatehuone odottavat asukkaita. Toisessa makuuhuoneessa on myös parveke.

Kaksikerroksisen huvilan muoto ja väritys sulautuvat erittäin hyvin ympäröivään luontoon ja rinnetonttiin.

. - -

 

 

Taiga
-

Huoneistoala 116 m2
Kerrosala 142 m2
Tontti 674–816 m2, tontista riippuen
4 h + k + s + + khh + terassi

Varustetaso
-
Käytetyt materiaalit
-
Galleria
-

Huvila Taiga, pohjapiirros

* Huviloiden tiedot esitetään sellaisenaan eikä Kuoreksenniemi Oy vastaa sivujen sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta. Kuoreksenniemi Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

.